Táboraink

Iskolára Hangoló Tábor

2017.04.05.

Most kezded az első osztályt? Vagy izgulsz az iskolakezdés miatt, mert hosszú volt a nyár, és már nem emlékszel rá, miről is volt szó az előző tanévben?

Mi segítünk felidézni, átismételni, és gyakorolni! Azért szakítunk időt a játékra is! Lesz barkácsolás, számháború, és meglepetés kirándulás!

Tehát kedves sulisok, és leendő elsősök gyertek el hozzánk, szeptemberben pedig zsebeljétek be a sok dicséretet!

Jelentkezz, hogy le ne maradj!

 

A tábor ideje:

2017. augusztus 21–25-ig


Hórakukk TSMT táborok

2017.04.05.

 

Idén is várjuk a gyermekeket TSMT (Tervezett Szenzomotoros Tréning) táborainkba, ahol a napi két tornát kognitív fejlesztéssel is kiegészítjük. A tábort egy jól megérdemelt kirándulással zárjuk!

TSMT I. Tábor:

2017. június 19-23-ig

Helyszín: 1165 Budapest, Hunyadvár u. 43/b, A Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színház emeletén

 

TSMT II. Tábor

2017. július 10-14-ig

Helyszín: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 140.


Indián Tábor 2017

2017.04.05.

Egy igazi kalandos nyár elé nézhet az, aki elnéz a Hórakukk felé, hogy észrevegye füstjeleinket. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy a különböző törzsekből összegyűljenek az indiánok egy hétre, hogy az ifjak csapatát harcossá, és indiánhercegnővé avassuk.

Mi törzsfőnökök, kijelöltük a tábor bejáratát Nyugat felé, a lenyugvó Nap irányába. A pontos címet leolvashatod az időpálcikáidból, de segítségül ide is leírjuk: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 140.

Ígérjük, reggelente nem nyílzáporral fogadunk benneteket, hanem nagyon sok játékkal és mókával, hogy egy igazi indiános kalandban legyen részetek!

Kirándulni is megyünk majd, hogy felfedezzük az ősi indiánok, és cowboyok vad világát. Ki mit tud és ki mire képes csatákkal mérkőzünk meg, sőt megismerkedünk a cherokee ábécével is.

Lesz portyázás, és még aranyat is mosunk! Farkasokkal nem fogunk harcolni, de megtanulunk nyomokat kutatni, emellett a kézműveskedésben is elmerülünk! Mindenki maga készíti majd el a felszereléseit, az indián lányok pedig az ékszereiket.

Lányok! Bevezetünk benneteket az indián hajkészítés rejtelmeibe! ( gyöngyök, tollak, fonás, minden mennyiségben)

Ha van kedvetek az indiános kalandokhoz, szóljatok szüleiteknek, hogy küldjenek felfelé szálló füstjeleket (küldjenek e-mailt, vagy hívjanak telefonon)!

UFF...!

A tábor ideje:

2017. július 24-28-ig
 


Házitündér Képző

2017.04.05.

A Hórakukk Házitündér Képző felvételt hirdet olyan „tündéreknek”, akik szeretnek a konyhában serénykedni, szép dolgokat készíteni tűvel, cérnával, vagy különleges technikákkal.

Hogy ne csak a konyhában varázsoljatok el mindenkit, hanem a szépségetekkel is, házilag készült „kenceficéket”, és saját készítésű szájfényt „kotyvasztunk”. Ezek mellett megtanulunk különféle hajkészítési trükköket is.

Mire a lányokból igazi Házitündér válik, mindenkinek lesz saját köténye és a konyhában nélkülözhetetlen eszközeit is elkészíti.

A felvételi létszám limitált, ezért kérjük a kedves Házitündér növendékek mielőbbi jelentkezését!

A tábor ideje:

Július 17 - 21-ig


Kölyökkém avagy az ügynök Hórakukkos

2017.04.05.

Érdekel a nyomolvasás és rögzítés, a helyszínelési gyakorlat, az ujjlenyomat levétel? Vagy csak szeretnél egy izgalmas bűnesetet felgöngyölíteni? Akkor neked való ez a tábor!

Segítségedre lesznek a történelem híres kémei, és nyomozói is, akiknek a történetein keresztül megtudhatod, hogyan kell túljárni a bűnözők eszén.

Betekintést nyerhetsz a kriminalisztika világába, ráadásul még egy igazi kommandóssal is találkozhatsz, aki mesél izgalmas munkájáról, és még „kommandós trükkökre” is megtanít…

Hogy mire gondolunk? Az legyen meglepetés, amelyet csak a Hórakukk titkosügynökei tudhatnak meg!
Csatlakozz hozzánk, hogy részed lehessen egy izgalmas kalandban!

A tábor ideje:

Július 03 - 07-ig