Táboraink

Iskolára Hangoló Tábor

2018.04.10.

Most kezded az első osztályt? Vagy izgulsz az iskolakezdés miatt, mert hosszú volt a nyár, és már nem emlékszel rá, miről is volt szó az előző tanévben?

Mi segítünk felidézni, átismételni, és gyakorolni! Azért szakítunk időt a játékra is! Lesz barkácsolás, számháború, és meglepetés kirándulás!

Tehát kedves sulisok, és leendő elsősök gyertek el hozzánk, szeptemberben pedig zsebeljétek be a sok dicséretet!

Jelentkezz, hogy le ne maradj!

 

A tábor ideje:

2018. augusztus 27–31-ig


Hórakukk TSMT táborok

2018.04.10.

 

Idén is várjuk a gyermekeket TSMT (Tervezett Szenzomotoros Tréning) táborunkba, ahol a napi két tornát kognitív fejlesztéssel is kiegészítjük. A tábort egy jól megérdemelt kirándulással zárjuk!

A tábor ideje: 2018. július 9-13-ig

Helyszín: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 140.

 

 

Itt járt Mátyás...

2018.04.10.

 

Kihirdettetik, hogy Mátyás királyunk meghívja udvarába bátor lovagjait, és bájos udvarhölgyeit!

Várunk téged oda, ahol megelevenedik előttünk a titokzatos Fekete sereg, és együtt izgulhatunk a lovagi torna bátor résztvevőivel is! Az udvar hölgyei és lovagjai elkészíthetik korabeli öltözékük díszeit, megfesthetik családi címerüket. Az urak készíthetnek pajzsot és alabárdot, a hölgyek pedig ékszert és fejdíszt. Az udavri lakoma végeztével hódolhatunk a reneszánsz táncoknak, majd kiderül, hogy ki nyeri el a hét "HiXtóriás Énekese" címet.

Elöljáróban még annyit a kedves leendő udvartartásnak, hogy aki csatlakozik reneszánsz körünkhöz, megkeresheti Mátyás kincsét, makett várat építhet, tábori zászlót készíthet, és bebarangolhat velünk egy igazi várat is!

A tábor végén minden urat a Fekete sereg lovagjává ütünk, és minden hölgyet udvarhölggyé avatunk! 

A többi legyen meglepetés!

 

Jelentkezz, hogy le ne maradj!

A tábor ideje:
2018. augusztus 27–31-ig

A tábor helye:

1142 Budapest, Dorozsmai u. 140.